Follow me

RegenBy  Happy on Sunday     22:07    Labels: 
Het triestige Belgische zomerweer, een minder leuke gebeurtenis in het leven van een vriendin en een uurtje Illustrator leverden een tijdje geleden dit kaartje op.

Een kleine aanpassing maakte het meteen al een pak vrolijker. Voor het kleurenschema van dit kaartje ging ik ten rade bij Kuler en koos voor 'happy mom'. Opgepast, verslavende site...


Hopelijk hadden jullie een fijne zondag!
Die van ons was zonovergoten, maar wel lekker lazy.

Oh ja, voor ik het vergeet: ik ben wel degelijk begonnen aan de Photo Challenge! Ik wil jullie niet overladen met foto's, dus bundel ik ze wat - nog even geduld dus!

  

About Happy on Sunday

✂ HAPPY ON SUNDAY is het kleine wereldje van een dertigplusser die in het dagelijkse leven wordt aangesproken als Mie, Schat, Titine, Christine, Mama, Stien, Tina, Louise, Tinneke of Enthousiaste Koala. Veel hangt af van wie me aanspreekt. ✂ Hier bundel ik alles wat me gelukkig maakt, hoop ik anderen te inspireren en probeer ik onze kleine wereld wat mooier te maken. ✂ Ik hou van lijstjes, zondagavonden, goede voornemens, Scandinavisch design, interieurboekjes, kleur, fotografie, lettertypes, naaien, quotes, agenda's, tulpen, steden, grafische vormen, symmetrie, fluo, wijn en chocolade, koffie verkeerd en chocolade, banaan en chocolade, pinterest, breien, cijfertjes, een mooi gedekte tafel, mooi vormgegeven kookboeken, rustige ochtenden, opruimen, mooie dingen die onnuttig zijn, cadeautjes geven, echte boter. ✂ Ik hou niet zo van koken, autorijden, sport, huisdieren en witloof. ✂ Neemt de uitspraak "De enige manier om de trein te halen, is om de trein ervoor te missen" graag letterlijk. Traagheid is mijn grootste zonde. En luiheid.

3 opmerkingen:

  1. Oh, mooie kaartjes! Ai ai ai, op die site had ik niet mogen klikken. Ik voel het al, dat dat nog voor uren plezier gaat zorgen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi! Ik ben er fan van :) Bij deze volg ik je terug ;)

    BeantwoordenVerwijderen


Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Translate