Follow me

Charlie voor FelixBy  Happy on Sunday     21:39    Labels: 
Die Charlie, waarover ik het had in dit bericht, die hadden jullie nog van me te goed. Hij was al lange tijd klaar, lag al lange tijd in de kast van zoonlief, maar werd al lange tijd niet gedragen. De reden? Véél te lange mouwen. Hoewel dat handig is bij het schoonvegen der snotneuzen, was het vooral bron van veel frustratie wegens het zoek raken van handen.

Of wacht, eigenlijk waren het niet de mouwen die te lang waren, maar de trui die te kort was. Tijdens de Maakdag maakte ik de Charlie in de kleinste maat die bestaat: een 92. Véél te groot voor Felix die momenteel nog in maatje 80 past. Maar ik ben een geduldig iemand (*kuch*) en was bereid om op de 12cm groeispurt van zoonlief te wachten. Tot ik een domme fout maakte bij het aannaaien van de heupboord aan het truigedeelte, waardoor ik opnieuw moest beginnen en de trui een heel pak korter uitviel (ik werkte met een overlock, dus ik moest wel een deel wegknippen). Resultaat: trui in maat 80, mouwen in maat 92. Gisteren paste ik daar een mouw aan (heb je hem? heb je hem?) en kortte ik de mouw eindelijk in.

Et voilà: een mini-Charlie voor Felix.


  

About Happy on Sunday

✂ HAPPY ON SUNDAY is het kleine wereldje van een dertigplusser die in het dagelijkse leven wordt aangesproken als Mie, Schat, Titine, Christine, Mama, Stien, Tina, Louise, Tinneke of Enthousiaste Koala. Veel hangt af van wie me aanspreekt. ✂ Hier bundel ik alles wat me gelukkig maakt, hoop ik anderen te inspireren en probeer ik onze kleine wereld wat mooier te maken. ✂ Ik hou van lijstjes, zondagavonden, goede voornemens, Scandinavisch design, interieurboekjes, kleur, fotografie, lettertypes, naaien, quotes, agenda's, tulpen, steden, grafische vormen, symmetrie, fluo, wijn en chocolade, koffie verkeerd en chocolade, banaan en chocolade, pinterest, breien, cijfertjes, een mooi gedekte tafel, mooi vormgegeven kookboeken, rustige ochtenden, opruimen, mooie dingen die onnuttig zijn, cadeautjes geven, echte boter. ✂ Ik hou niet zo van koken, autorijden, sport, huisdieren en witloof. ✂ Neemt de uitspraak "De enige manier om de trein te halen, is om de trein ervoor te missen" graag letterlijk. Traagheid is mijn grootste zonde. En luiheid.

4 opmerkingen:


Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Translate