Follow me

Photo challenge * deel 1By  Happy on Sunday     21:05    Labels:, 
De eerste foto's voor de 'photo challenge' zijn genomen. Leuke en leerrijke ervaring tot nu toe! Ik geef even een woordje uitleg bij de foto's:

Foto 1: Looking down. Wat je hier ziet is wat ik zag toen ik naar beneden keek - onze oude houten vloer in de living. Inclusief de kieren tussen twee planken, een vuile voetafdruk, de gaatjes van de miljoenen nageltjes die we hebben moeten verwijderen toen we het huis verbouwden en het licht dat mooi reflecteert.

Foto 2: Faceless self portrait. Bij deze foto lag de uitdaging niet zozeer bij het nemen van de foto zelf, maar bij het Photoshop gedeelte. Ik wilde de achtergrond heel erg wit krijgen en een beetje een rokerig effect creëren. Soit, dit ben ik dus.

Foto 3: Stranger. Een vreemde in de keuken. Deze foto vond ik het moeilijkst. Ik denk dat ik ondertussen 50 foto's van mieren op mijn computer heb staan. Allemaal even onscherp. Mieren bewegen zot snel.

Foto 4: 2 o'clock. Dit is mijn zoontje om twee uur 's middags. Hij was ziek, verdrietig en het was duidelijk zijn dag niet.

Foto 5: Pattern. Mijn lievelingspatroon is de "stem" van Orla Kiely. Het komt hier vrij vaak terug in ons interieur: ons dekbed, kussens in de zetel, doos met postkaartjes in de boekenkast, handdoeken in de badkamer. Noem het gerust een verslaving.

Laat maar weten welke foto jullie tot nu toe het leukst vinden!

  

About Happy on Sunday

✂ HAPPY ON SUNDAY is het kleine wereldje van een dertigplusser die in het dagelijkse leven wordt aangesproken als Mie, Schat, Titine, Christine, Mama, Stien, Tina, Louise, Tinneke of Enthousiaste Koala. Veel hangt af van wie me aanspreekt. ✂ Hier bundel ik alles wat me gelukkig maakt, hoop ik anderen te inspireren en probeer ik onze kleine wereld wat mooier te maken. ✂ Ik hou van lijstjes, zondagavonden, goede voornemens, Scandinavisch design, interieurboekjes, kleur, fotografie, lettertypes, naaien, quotes, agenda's, tulpen, steden, grafische vormen, symmetrie, fluo, wijn en chocolade, koffie verkeerd en chocolade, banaan en chocolade, pinterest, breien, cijfertjes, een mooi gedekte tafel, mooi vormgegeven kookboeken, rustige ochtenden, opruimen, mooie dingen die onnuttig zijn, cadeautjes geven, echte boter. ✂ Ik hou niet zo van koken, autorijden, sport, huisdieren en witloof. ✂ Neemt de uitspraak "De enige manier om de trein te halen, is om de trein ervoor te missen" graag letterlijk. Traagheid is mijn grootste zonde. En luiheid.

10 opmerkingen:

 1. Die mier! Had hem eerst niet gezien in jouw foto, maar hij is echt goed gelukt. Net zoals de foto van je zoontje (zo'n mooi contrast!) en van jezelf.

  En het patroon van Orla Kiely vind ik eigenlijk een mooie keuze voor dit onderwerp van de photo challenge.

  Jij bent zeker goed begonnen! Ben benieuwd naar de volgende foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Doe mij maar foto nummer vier: emotie heel sterk vastgelegd!

  Mooi sjaaltje in nummer 2! Toevallig uit de Veritas?
  En ook fan van Orla? Hoe leuk! Waar koop jij meestal je Orla-spulletjes?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sjaaltje komt van één of ander obscuur winkeltje van op de Meir. Ik ben de naam vergeten...
   En ja, grote fan van Orla - tot nu toe kocht ik alles bij Sissy Boy (Nationalestraat). En sommige dingen kreeg ik.

   Verwijderen
 3. Mooi! ik had de mier eerst ook niet gezien :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie foto's! Leuke start voor je nieuwe blog. Proficiat! M

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan zeggen! Ik vind ze allemaal leuk! wow wow wow !

  de mier is wel de allerleukste! maar ik vind ze echt super leuk!

  x Themindofanexchange x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Keileuke foto's! Die van uw zoon is heeel goed gelukt, zo mooi! Heel puur. (Ook wel een klein beetje zielig ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ach, je arme zoontje!
  Maar wat Elisse zegt, heel puur.
  Ik hoop wel dat het al beter gaat met hem!

  BeantwoordenVerwijderen


Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Translate