Follow me

Photo Challenge * Deel 2By  Happy on Sunday     22:31    Labels:, 
Met een beetje vertraging, maar hier zijn foto's 6 tot 10 van de Photo Challenge. Eerst en vooral wil ik jullie bedanken voor de fijne commentaren die ik kreeg op de eerste reeks. Best verwonderlijke commentaren soms, want ik was het minst enthousiast over de mier, terwijl dat blijkbaar jullie favoriet was. Benieuwd of jullie me deze week ook gaan verrassen...

Foto 6: Makes me smile. Ik wilde net naar mijn werk vertrekken, toen mijn oog op de blokkendoos van Felix viel. Mijn man en Felix hadden die ochtend samen met de blokken gespeeld, maar ik zag nu pas wat ze hadden gemaakt. Zo'n kleine dingetjes, zo vroeg in de ochtend, daar moet ik om glimlachen.

Foto 7: High key. Ik heb het moeten opzoeken op internet, en ben ook helemaal niet zeker of dit correct is. Maar kom, ik vind het een fijne foto van het Lego-paardje.

Foto 8: De foto is allesbehalve scherp, maar de kleuren maken het goed. Wij wonen in de stad, en dit is wat we 's avonds zien als we op onze ieniemienie stadskoer/tuin staan en de zon bijna helemaal onder is.

Foto 9: up close. Dit is een close-up van een groot schilderij dat in onze bureau hangt. Zo'n klodder dikke uitgesmeerde verf, ik heb dat altijd mooi gevonden.

Foto 10: Unusual. De minst geslaagde foto, vind ik zelf. Weinig inspiratie die dag. Het enige wat ik kon bedenken is dat ik mijn trouwring was vergeten aan te doen. Iets wat maar héél weinig gebeurt.

  

About Happy on Sunday

✂ HAPPY ON SUNDAY is het kleine wereldje van een dertigplusser die in het dagelijkse leven wordt aangesproken als Mie, Schat, Titine, Christine, Mama, Stien, Tina, Louise, Tinneke of Enthousiaste Koala. Veel hangt af van wie me aanspreekt. ✂ Hier bundel ik alles wat me gelukkig maakt, hoop ik anderen te inspireren en probeer ik onze kleine wereld wat mooier te maken. ✂ Ik hou van lijstjes, zondagavonden, goede voornemens, Scandinavisch design, interieurboekjes, kleur, fotografie, lettertypes, naaien, quotes, agenda's, tulpen, steden, grafische vormen, symmetrie, fluo, wijn en chocolade, koffie verkeerd en chocolade, banaan en chocolade, pinterest, breien, cijfertjes, een mooi gedekte tafel, mooi vormgegeven kookboeken, rustige ochtenden, opruimen, mooie dingen die onnuttig zijn, cadeautjes geven, echte boter. ✂ Ik hou niet zo van koken, autorijden, sport, huisdieren en witloof. ✂ Neemt de uitspraak "De enige manier om de trein te halen, is om de trein ervoor te missen" graag letterlijk. Traagheid is mijn grootste zonde. En luiheid.

4 opmerkingen:

 1. mooie foto's en ik hou ook van de manier waarop je ze presenteert. ik kijk uit naar de rest!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's!Zeker 6 en 8 geven me een goed gevoel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super! inderdaad leuke presentatie! ik vind het soms moeilijk door de examens kan ik enkel foto(s thuis nemen :(
  De sunset is prachtig!

  Love, The mind of an exchange

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de foto's wel mooi! Jouw makes me smile makes me ook smile ;-)

  BeantwoordenVerwijderen


Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Translate