Follow me

Een Jacob voor FelixBy  Happy on Sunday     22:50     
U werd er wellicht al mee doodgeslagen. Het naaiwereldje viel als een blok voor de Jacob van Zonen09 en het is volgens mij het meest geblogde broekje in het Vlaamsche land. Het is ook geen recent patroon - het lag hier al lang te lonken, maar het patroon start pas met maat 92, iets waar de korte benen van Felix wat tijd voor nodig hadden.

Maar kijk, ik doe gewoon mee met de hype. Ik blog over een broek die fantastisch zit, leuk is om te maken en nog het mooist is in een effen eenvoudige stof zonder al te veel toeters en bellen. Het was bovendien de eerste keer dat ik een broek naaide. Ik heb er mijn tijd voor genomen. Elk stiksel werd gekeurd en waar nodig terug losgetornd, elke naad werd uitgestreken, ik stikte tergend traag en liet me niet opjutten door mijn eigen ongeduld.

Ik ben tevreden over het resultaat en Felix vond het heerlijk om te mogen poseren.

About Happy on Sunday

✂ HAPPY ON SUNDAY is het kleine wereldje van een dertigplusser die in het dagelijkse leven wordt aangesproken als Mie, Schat, Titine, Christine, Mama, Stien, Tina, Louise, Tinneke of Enthousiaste Koala. Veel hangt af van wie me aanspreekt. ✂ Hier bundel ik alles wat me gelukkig maakt, hoop ik anderen te inspireren en probeer ik onze kleine wereld wat mooier te maken. ✂ Ik hou van lijstjes, zondagavonden, goede voornemens, Scandinavisch design, interieurboekjes, kleur, fotografie, lettertypes, naaien, quotes, agenda's, tulpen, steden, grafische vormen, symmetrie, fluo, wijn en chocolade, koffie verkeerd en chocolade, banaan en chocolade, pinterest, breien, cijfertjes, een mooi gedekte tafel, mooi vormgegeven kookboeken, rustige ochtenden, opruimen, mooie dingen die onnuttig zijn, cadeautjes geven, echte boter. ✂ Ik hou niet zo van koken, autorijden, sport, huisdieren en witloof. ✂ Neemt de uitspraak "De enige manier om de trein te halen, is om de trein ervoor te missen" graag letterlijk. Traagheid is mijn grootste zonde. En luiheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten


Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Translate