Follow me

The new blog in townBy  Happy on Sunday     13:58     
Welkom op Happy on Sunday. De blog waar het elke dag zondag is.
Want zondag is er Tijd. Tijd voor familie, vrienden, mezelf en grootse plannen. Tijd om te dromen en goede voornemens. Tijd om te creëren. Tijd om te inspireren. Tijd om te vervelen. Tijd om langzaam te mogen zijn.

Op zondag vind je me thuis: inrichtend, verbouwend, genietend.
Op zondag vind je me achter de computer: zoekend naar de juiste kleur voor het ontwerp van een kaartje, huppelend in blogland, verdwaald in Illustrator.
Op zondag vind je me achter mijn naaimachine: aarzelend over stoffenkeuze, juichend bij de perfecte blinde rits, vloekend met het tornmesje.
Op zondag vind je me hier.
Tot slot nog een kleine dienstmededeling:
Je kan mijn blog volgen via Bloglovin'

En uiteraard vind je mij ook op Pinterest.

  

About Happy on Sunday

✂ HAPPY ON SUNDAY is het kleine wereldje van een dertigplusser die in het dagelijkse leven wordt aangesproken als Mie, Schat, Titine, Christine, Mama, Stien, Tina, Louise, Tinneke of Enthousiaste Koala. Veel hangt af van wie me aanspreekt. ✂ Hier bundel ik alles wat me gelukkig maakt, hoop ik anderen te inspireren en probeer ik onze kleine wereld wat mooier te maken. ✂ Ik hou van lijstjes, zondagavonden, goede voornemens, Scandinavisch design, interieurboekjes, kleur, fotografie, lettertypes, naaien, quotes, agenda's, tulpen, steden, grafische vormen, symmetrie, fluo, wijn en chocolade, koffie verkeerd en chocolade, banaan en chocolade, pinterest, breien, cijfertjes, een mooi gedekte tafel, mooi vormgegeven kookboeken, rustige ochtenden, opruimen, mooie dingen die onnuttig zijn, cadeautjes geven, echte boter. ✂ Ik hou niet zo van koken, autorijden, sport, huisdieren en witloof. ✂ Neemt de uitspraak "De enige manier om de trein te halen, is om de trein ervoor te missen" graag letterlijk. Traagheid is mijn grootste zonde. En luiheid.

2 opmerkingen:

  1. Dat ziet er hier gezellig uit ! Alle dagen zondag, dat zie ik ook wel zitten ! Hiermee heb je er in elk geval een nieuwsgierig volgertje bij …

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Welkom hier! Maak het u maar gemakkelijk. 't Is tenslotte zondag hé.

    BeantwoordenVerwijderen


Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Translate